Lélekgyógyászat

 


Gyógyíthatatlan betegség nincsen!

- Gondolhatnánk, hogy ez egy könnyelmű kijelentés, de ha eredményes gyógyulást szeretnénk ezt a kijelentést nem csak el kell hinnünk, tudnunk kell.

Az ember megbetegedési folyamatát nagyon sok tényező befolyásolhatja.
Persze ebben a fajta gyógyászatban is fontos a megelőzés, mivel egy betegség kialakulásának könnyebb elejét venni, mint egy kialakult bajból egészségessé lenni. Nagyon gyakran előfordul, hogy mi magunk vagyunk betegségünk okozói. Nézzünk csak mélyen önmagunkba és gondoljunk vissza betegségünk előtti állapotunkra. Lehet, hogy akkor még tele voltunk életerővel? Voltak barátaink, akikre mindig számíthattunk, és ha jól belegondolunk, nemigen haragudtunk senkire.
Mikor és mi változott meg?
Sokszor apró dolgokon vagy egy tisztázatlan félreértésen múlik az ami később visszafordíthatatlannak látszó romlásba dönt bennünket. De elhihetitek, ha beteggé tudtátok tenni magatokat meg is tudjátok magatokat gyógyítani. Igaz ehhez már legtöbbször segítség kell, de akarattal, és hittel csodákra képes az ember.
A lélekgyógyászatban a gyógyítás nagy része meditációs állapotban történik, ahol elsősorban a lélek gyógyításával foglalkozunk.
Gyógyítási eredményről akkor beszélhetünk, ha a lelken elvégzett gyógyítás átíródik a testre.
Azaz a lelken végbemenő gyógyulási folyamat a testen is végbemegy. Ez a folyamat annál gyorsabb minél erősebb a gyógyulásba vetett hitünk.
Még valami nagyon fontos! A gyógyulással ne várjunk a végsőkig. Ne várjuk meg, amíg késő lesz.