Lélekgyógyászat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Dr.Berrenda Fox , a kaliforniai Avalon Wellness Központ holisztikai szakembere vérvizsgálat útján bebizonyította, hogy vannak olyan emberek, akikben új DNS-szálak fejlődtek ki. Dr. Fox pszichológiából és különféle természetes gyógymódokból szerzett doktori fokozatot. Munkájával azt szeretné elérni, hogy az emberek megértsék a földönkívülieket és szerepüket mindabban, ami jelenleg az emberiséggel történik. Úgy gondolja, mióta kiemelkedtünk a vízi élőlények sorából, történtek nagyobb változások, mutációk, amelyeket a genetikus kutatók még nem ismernek el.
Egy évekkel ezelőtt, Mexikó Cityben tartott, világszínvonalú genetikai konferencián - amelynek fő témája a DNS változás volt – viszont már elhangzott, hogy jelenleg evolúciós változáson megyünk keresztül, ám fogalmunk sincs arról, mivé változunk. Mindenki rendelkezik egy kettős, helix szerkezetű DNS-sel, ahol két szál csavarodik spirál alakzatban. A tudósok azonban megfigyelték, hogy egyes emberekben újabb helixek fejlődnek ki. Feltételezik, hogy idővel tizenkét helixünk lesz. Ennek tudományos magyarázata, hogy az elmúlt 5-20 év alatt folyamatos mutáción mentünk keresztül. A változásokat még nem hozták nyilvánosságra, mivel a tudósok úgy gondolják, ez riadalomra adna okot a társadalomban. Ennek ellenére, az emberiség sejti szinten folyamatosan változik, amit sokan éreznek, és több vallás hirdeti is. Tudvalévő, hogy ez pozitív mutáció, ám ettől függetlenül pszichikailag, mentálisan és érzelmileg félreérthető lehet, vagy hangozhat rémisztően.
A doktor több olyan gyermekkel dolgozik együtt, akiknek három DNS helixük van, és képesek puszta koncentrációval tárgyakat megmozgatni, keresztül vinni a szobán, puszta nézésükkel vizet tölteni a pohárba, valamint telepatikus úton kommunikálnak. Aki megismeri ezeket a gyermekeket, azt gondolja, félig angyali, emberfeletti lények, pedig nem azok. Inkább olyan teremtések, amilyené az emberiség alakul majd az elkövetkezendő évtizedekben. Úgy tűnik azonban, hogy azok az emberek, akik 1940 előtt születtek, nem képesek erre a változásra, de genetikailag hozzájárultak ahhoz, hogy a következő generációkban még életükben kifejlődjön egy újabb DNS helix.
A legkézenfekvőbb példa a változásokra az immunrendszerünk és a belső elválasztású mirigyeink, amelyekre dr. Fox kutató munkája elsősorban irányul. A vizsgálatban részt vevő emberek között vannak olyan felnőttek, akiknél már kialakult egy újabb DNS helix, sőt olyan is, akinél már egy harmadik is. Ez jelentős változásokat eredményezett a tudatukban és a fizikai testükben egyaránt. Dr. Foxnak meggyőződése, hogy ennek belső, sejtszintű átalakulásnak az eredményeképpen növekszik mind a Föld, mind az emberiség rezgése.
Ennek hatására a mostanában született gyerekek közül például soknak könnyebb a teste, vagyis kevésbé hat rájuk a tömegvonzás. Csakhogy azoknak, akiknek idősebb korukban változik meg DNS-ük, sok fizikai változáson kell keresztül menniük. Sokszor hivatást változtatnak, másként gondolkodnak, új életformával élnek tovább. Néha valóban rosszul érzik magukat, fáradtak vagy reménytelennek érzik az életet, mégis egy adományt kaptak. Lehetőségük van arra, hogy megváltozzon a DNS struktúrájuk, és a testük könnyebbé, egészségesebbé váljon. Fox doktor szerint ez a folyamat 2012-ig befejeződik.
Ezután nem lesznek betegségek, nem kell szükségszerűen meghalnunk. Képesek leszünk életfeladatunkat szenvedés nélkül, vidáman, szeretettel elvégezni. A régi rendszernek meg kell szűnnie, ám ez nem megy olyan könnyen, mert harcolni kell érte. Ez az oka a sok háborúnak, ezért nem hatékony annyi gyógyszeres kezelés, és ezért nem működnek a kormányok. Számtalan régi paradigma nem működik már, mégis küzdünk érte, hogy életben tartsuk őket. Semmi kétség, hogy változás van.
Mi vagyunk az új fajok előfutárai, akik emberként élünk, de egyúttal megjelenítjük a Mennyországot is a Földön. Hatalmas segítségben részesülünk mesterektől és földönkívüliektől, angyali lényektől, hogy megtanuljunk befelé figyelni. Minél jobban sikerül elmerülnünk önmagunkban, és meghallani a belső hangot, annál inkább ráhangolódhatunk a végbemenő változásra.
Ennek során előfordulhat, hogy úgy érezzük, nem is vagyunk itt, mivel a szó szoros értelmében átalakulnak a sejtjeink, és megújulunk. Mint egy újszülöttnek, sok pihenésre lesz szükségünk. Előfordulhat az is, hogy összezavarodunk, nem leszünk képesek a mindennapi teendőinkre figyelni, mert valami nagyobb dolog elvégzésére programozódunk át. Gyakoriak lehetnek - a test bármely részén jelentkező - fizikai fájdalmak, amelyek nincs különleges okuk, és az orvosok nem tudnak mit kezdeni vele, hiszen az orvostudomány nem foglakozik az energetikai testtel.
Mivel a csakrák a belső-elválasztású mirigyekhez tartoznak, a nők - a hormonális változás miatt - minden ok nélkül elkezdhetnek sírni, mivel az növeli a hormonszintet, de sokan hamarabb érik el a klimaxot. A férfiak megszokták az aktívabb életformát, ezért rosszul viselik a sok pihenést igénylő, új állapotot. De az intuitív, nőies oldaluk is egyre többször megvillan. Az elmúlt húsz-harminc évben az érzelmek kezelésére terápiák jöttek létre, és egyre több új technika születik azóta is. Felgyorsultak az események, ezért lélek gyógyítóira rövid idő alatt hihetetlen mennyiségű munka szakadt.
A kaliforniai központban már a változások szellemében gyógyítanak. Egyénekkel foglalkoznak, és nem betegségeket kezelnek. Az “orvos” szó a latinban nevelőt jelent, vagyis csak akkor lehet hatékonyan gyógyítani, ha megfelelő segítséget nyújtanak, és biztosítják az embereket arról, hogy meggyógyulhatnak, megszabadulhatnak a negatív tünetektől a kezelések során.
Mindenekelőtt egy speciálisan felszerelt kutató laboratóriumban immuntesztet végeznek, ami máshol nem bevett szokás. Azután dr. Fox személyesen tudatja páciensével a vérvizsgálat eredményét, amely olyan, mint egy térkép: nyomon követhetők rajta a változások, így lesz erejük a gyógyuláshoz. A gyógyító ugyanis csak eszköz a személyes gyógyulási folyamatukban. A tapasztalatok szerint erőt ad, ha személyesen látják a saját vérképüket, s azt, hogy mi megy végbe a testükben, mi van hatással a tudatalattijukra. A kulcs az egyén felelőssége, és önmaga dolgozik a gyógyulásért. A gyógykezelés során állati nedvekből előállított, valamint homeopátiás szerekkel dolgozik. Az organoterápia egy mirigyszerű kezelés, amelynek segítségével a hormonrendszer képes lesz befogadni a DNS-változásokat. De használ vitaminokat, gyógyfüveket, továbbá hideg lézer terápiát, az adott személy egyéni szükségleteitől függően.
Hídként, vagy átmenetként tekint a munkájára, mivel véleménye szerint a más naprendszerekből érkezettek által már jól bejáratott módszereket alkalmaz. És sokan érkeztek a Földre az univerzumból, hogy segítsenek ennek a bolygónak az átalakulásban.
Dr. Fox nem hiszi, hogy egész életét a gyógyításnak kell szentelnie, mert hisz abban, hogy amint tudatos lényekké válunk, megszűnnek a betegségek és a szenvedés.


A cikk magyarul a Fénymagazinban jelent meg.