Lélekgyógyászat

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

ˇ                                 Szövegdoboz: Hegyikristály lámpa
Hegyikristály gyógyhatása

A leghatékonyabb gyógyító és energiafelerősítő kvarc, amely felszabadítja, elnyeli, tárolja, szabályozza az energiát. A hegyikristály általában sűrű, átlátszatlan, de ahogy növekszik egyre tisztább és világosabb lesz. Az összegyűjtött fényt csodálatos színekben töri meg. Ez a kristály az Észak Amerikai indiánoknál még mai is szent kőnek számít.

Régen a hegyikristályt természetes gyógyszerként ismerték és a legkülönbözőbb betegségeknél ajánlották. Általános kristály, minden terület kezelésére alkalmas.

Alkalmazták többek között, különböző gyulladásoknál, pajzsmirigy működési zavarainál, szív és gyomorpanaszoknál, bőr problémáknál, fül- és szembetegségeknél, emésztési zavaroknál, a gerincoszlop sérülései vagy gyulladásainál, idegkimerültség és különböző fájdalmaknál, lázcsillapításnál. Serkenti és egyensúlyba hozza az immun-,és hormonális rendszer működését. Harmonizálja a két agyféltekét, tisztítja az aurát, növeli az ellenálló képességet, elősegíti a sebek gyógyulását, a csontok összeforrását.

További alkalmazási lehetőségek: egyensúly zavarok esetén, daganatoknál, epilepsziánál*, izületi gyulladásoknál, görcsös fájdalmaknál, alvászavarokkal küszködőknél. A harmónia megtestesülésének tartják, mert az embernek nemcsak erőt , hanem tiszta gondolatokat is ad.
Kiválóan alkalmas a családi béke és harmónia védelmére, és a szellemi munkát végzők számára..

 

A készülék alkalmas a hegyikristály tulajdonságainak továbbítására, fény-, szín- és kristályterápia együttes alkalmazására. A kezeléseket színlapokkal, vagy anélkül, csak a megvilágított kristállyal is végezhetjük.

A hegyikristály szövetbarát vibrációjú, és ezért önállóan is képes arra, hogy a szervezet energiáit harmonizálja.

A kezeléseket a következők szerint végezzük:

Betegségek, problémák fizikai helye szerint.

Szervtérkép alapján (reflexológia)

Akupresszúrás pontokon keresztül.

Akupunktúra pontok, Meridiánok ismerete alapján.

Csakrákon keresztül.